Mikä on Festaripörssi?

Festaripörssi on nuorille mahdollisuus innostua vapaaehtoistyöstä festivaaleilla, saada vähän koulutusta ja löytää mukava porukka jonka kanssa lähteä vapaaehtoiseksi. Festaripörssi toimii tänä kesänä Helsingissä, Lappeenrannassa ja Imatralla.

Kenelle se on tarkoitettu?

Se on tarkoitettu ensisijaisesti 18-29 vuotiaille nuorille, jotka eivät ole työssä tai koulutuksessa. 15-18 -vuotiaat voivat olla vapaaehtoisina oman kotipaikkakuntansa ikärajattomilla festareilla.

Mitä Festaripörssistä hyötyy?

Festaripörssissä voit suorittaa hygieniapassin, järkkärikortin tai ensiapukortin. Ne ovat työelämässä arvostettuja koulutuksia. Lisäksi saat mukavan työkokemuksen ja työtodistuksen.

Maksaako Festaripörssiin osallistuminen?

Osallistuminen ja koulutus eivät maksa mitään. Vain jos haluat lähteä vapaaehtoiseksi kotipaikkakuntasi ulkopuolelle, joudut maksamaan matkasi itse. Vapaaehtoisille tarjotaan festareilla ilmainen ruoka, majoitus, ja festarilippu.

Kuinka ilmoittaudun Festaripörssiin?

Sivulla www.festariporssi.fi on ilmoittautumislomake, johon laitat yhteystietosi. Olemme pian yhteydessä sinuun päin ja kerromme ajat, paikat, festarit ja muut asiat.

Mitä jos en ole aikaisemmin ollut töissä tai festareilla?

Ehdottomasti mukaan vaan. Tämä on parhaimmillaan juuri ensimmäinen työkokemuksesi, vapaaehtoisena.

En uskalla lähteä yksin festivaaleille, mitä teen?

Festaripörssissä et ole yksin. Koulutuksessa pääset mukaan tiimiin, jota vetää kokenut festarityöntekijä ja auttaa sinua kaikissa tilanteissa.

 

Lisätietoja saa Jyrki Simovaaralta info@festariporssi.fi tai 020 7621 214.