Vapaaehtoisia tapahtumaasi Festaripörssistä!

Hyvä tapahtumanjärjestäjä, Festaripörssi tuo jälleen ensi kesänä 15-29-vuotiaita nuoria tapahtumiin vapaaehtoiseksi. Festaripörssissä nuori saa hygieniapassi/järjestyksenvalvonta/ensiapu -pätevyyden sekä päivän mittaisen perehdytyksen vapaaehtoisena toimimiseen. Osallistujiksi tavoittelemme työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olevia nuoria, joiden uskomme hyötyvän sekä vapaaehtoistyöstä että koulutuksesta etenkin kun niistä saa hyvät todistukset. Koulutukset pidetään Helsingissä, Imatralla ja Lappeenrannassa.

Vapaaehtoisia toivomme tavoittavamme noin 200. Yksittäiseen tapahtumaan tulee 3-10 hengen tiimi sekä heidän mukanaan Humakin kouluttama mentori. Nuoret saavat itse päättää mihin tapahtumaan lähtevät, joten voi olla että kaikiin työtä tarjoaviin tapahtumiin ei löydy vapaaehtoisia. Festaripörssiläiset ovat samassa asemassa kuin muutkin vapaaehtoiset, he ilmoittautuvat samaan tapaan, tekevät samoja tehtäviä ja saavat samat edut kuin muut. Mentori varmistaa että nuoret ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tämän kesän koulutuksiin osallistuvat nuoret ovat jo valinneet tapahtumat, joihin he lähtevät vapaaehtoiseksi. Tiedotamme myös muille nuorille meneillään olevista talkootyöläisten hauista. Jos haluat että kerromme sinun tapahtumasi talkoorekrystä Festaripörssistä kiinnostuneille nuorille, lähetä logo ja hakutiedot osoitteeseen info@festariporssi.fi. Olemme kiitollisia, jos jaatte Festaripörssin FB, Insta tai www-sisältöjä sosiaalisen median kanavillanne.

info@festariporssi.fi, 020 7621 214